Inici de la primera revisió anual de la Tourdera

Aquest mes de maig hem iniciat la primera revisió anual de la Tourdera per tal de verificar l’estat de la ruta i detectar totes aquelles incidències a l’itinerari i a la senyalització. Des del Consell Comarcal de la Selva, com a coordinadors del projecte, realitzem anualment dues revisions completes de tot el recorregut i fem arribar totes les incidències detectades als responsables del manteniment de cada municipi.

Aquest mes de maig hem iniciat la primera revisió anual de la ruta completa. Amb aquestes revisions volem garantir el bon funcionament i usabilitat de la ruta, així com també per verificar que incidències antigues hagin estat resoltes pels responsables del manteniment de cada zona. És per això que, dues vegades l’any, fem la ruta completa per detectar qualsevol tipus d’afectació, ja sigui a la senyalització o sobre del ferm, que pugui provocar algún problema de seguiment. Mitjançant el nostre Sistema d’Informació Geogràfica registrem i fem el seguiment de totes les incidències, per tal de portar a terme un control exhaustiu de les mateixes i de la seva resolució.

Foto: Tourdera. Revisió de la Tourdera a Tordera
Foto: Tourdera. Revisió de la Tourdera a Tordera.

Us recordem que qualsevol usuari de la ruta pot comunicar una incidència que hagi detectat mentre la feia, mitjançant un formulari web, o pot contactar-nos directament per comunicar-nos-la. Des de la coordinació general del projecte ens encarreguem de derivar la incidència a l’entitat responsable del manteniment d’aquell tram o senyal afectada, i en fem el seguiment de la seva resolució.

Foto: Tourdera. Revisió de la Tourdera a Blanes.

Per norma general, les incidències més comunes a la Tourdera, com en qualsevol itinerari d’aquestes característiques, fan referència a la senyalització (banderoles, fites, etc.), normalment per actes de bandalisme o pel mateix pas del temps i de les inclemències meteorològiques. Per aquest motiu, recomanem que abans de fer la ruta us prepareu bé l’itinerari o us baixeu el track, per si en un moment determinat desapareix un element de senyalització. Recordeu, a més, que podeu seguir la ruta per Wikiloc, ja que la Tourdera és membre ORG d’aquesta plataforma i us ofereix el seguiment mitjançant la navegació outdoor, que us ubicarà sempre sobre el mapa, tal i com us expliquem en aquesta notícia de la web.

Foto: Tourdera. Revisió semestral de la ruta.
Foto: Tourdera. Revisió semestral de la ruta.

Esperem que gaudiu de tots els trams de la Tourdera durant els mesos de primavera i estiu que vénen i que ens feu arribar les incidències que pugueu detectar mitjançant el formulari web!!!

Facebook
Twitter
Categories