La Tourdera al Punt Avui

El passat 18 d’octubre el diari Punt Avui va recollir, tant a l’edició en paper com en digital, un reportatge sobre la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies (Tourdera)”, destacant aspectes clau de la ruta com el fet que uneix el Montseny i el Mediterrani, les bones comunicacions amb tren per accedir a la ruta, el seu enfoc per al desenvolupament econòmic dels municipis per on passa, etc.

Com sabeu, la Tourdera és un itinerari, tant per fer a peu com en bicicleta, que uneix el Massís del Montseny (on neix el riu Tordera), amb el mar Mediterrani (on desemboca). Durant tot el seu recorregut, la ruta passa pels diferents nuclis urbans dels municipis participants de la ruta, amb l’objectiu principal de contribuir en la dinamització econòmica d’aquests municipis, i alhora es troba molt ben enllaçada amb fins a 9 estacions de tren.

Precisament aquests dos factors han estat els que han propiciat que el passat 18 d’octubre el diari Punt Avui recollís un article extens sobre la ruta, en el qual es destaquen aquests fets, com funciona i es gestiona el projecte, etc. A l’article, a més, es destaca el fet de poder arribar en trasport públic a la ruta, ja sigui en una de les 9 estacions de tren per on passa la ruta, o bé, en els trams del Montseny, mitjançant el Bus Parc que s’impulsa des del Parc Natural del Montseny.

Un altre punt a destacar de l’article és el recentment restaurat edifici de l’estació de tren de Santa Maria de Palautordera, del qual ja us en vàrem parlar en aquest antic article. En aquest espai, gestionat per una empresa concessionària (Rutatur), i que podeu trobar en el directori d’empreses de la Tourdera, els usuaris de la Tourdera poden trobar informació i diversos serveis turístics –com ara lloguer de bicicletes, trànsfers, rutes a peu amb audioguia o rutes guiades en BTT o e-bike, etc.

Us deixem aquests dos enllaços on podeu consultar el reportatge en la seva versió digital:

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Categories