Millores de la ruta al municipi d’Arbúcies

La ruta de la Tordera pel municipi d’Arbúcies presenta ni més ni menys que un recorregut de 35,7 km, des de la seva connexió amb el municipi de Montseny (prop del Coll de Sant Marçal), fins al Castell de Montsoriu, ja al municipi de Sant Feliu de Buixalleu. En tots aquests quilòmetres les afectacions durant el temporal Glòria varen ser importants sobretot al recorregut que coincideix amb el “Passeig per la riera” i en tots aquells punts on es creua amb cursos d’aigua, per això malgrat ja s’han fet millores com les que us comentem aquí, recordeu que abans de fer qualsevol tram és recomanable consultar el mapa de la ruta amb les afectacions.

Com en molts altres punts de la geografia per on discorre la ruta de la Tordera, Arbúcies no es va salvar de les fortes afectacions que la meteorologia ens ha portat enguany, especialment a principis d’any amb el temporal Glòria. Molts punts del conegut “Passeig per la riera” van resultar fortament afectats, igual com alguns elements de senyalització.

Actualment la senyalització més afectada i, sobretot, que afectava al seguiment de la ruta, ja ha estat reparada i/o reposada, igual com alguns dels punts més afectats i que dificultaven la correcte i segura circulació dels usuaris. Actualment continuen les obres en altres punts, malgrat que podeu fer la ruta informant-vos dels punts més conflictius al mapa de la ruta amb les afectacions.

Us mostrem a continuació algunes de les millores que ja s’han efectuat, amb l’efecte que el temporal va tenir i de les millores efectuades:

Passeig per la riera d’Arbúcies afectat pel Glòria (abans i després)
Passeig per la riera d’Arbúcies afectat pel Glòria (abans i després)
Senyalització afectada i recol·locada de nou
Facebook
Twitter
Categories