Millores del traçat al municipi de Sant Celoni

Aquesta setmana s’han realitzat actuacions de millora al llarg del recorregut de la Tourdera pel municipi de Sant Celoni que havien quedat malmesos de forma important després del pas del temporal Glòria. Concretament s’ha reparat un important esboranc a la zona humida de les Llobateres i el pas per sobre de la riera de Fuirosos. Recordeu que abans de fer qualsevol tram de la ruta teniu a disposició el mapa de la ruta amb les afectacions.

Concretament, el temporal va afectar de forma important alguns punts del municipi de Sant Celoni, però molt especialment a la zona humida de les Llobateres, on es va formar un important esvoranc a la pista, el qual de forma temporal calia esquivar mitjançant un petit camí lateral estret.

Igualment, un altre punt amb afectació important va ser el pas de la ruta per sobre de la riera de Fuirosos, la qual passava per sobre un petit pont que va quedar descalçat i amb els accessos molt malmesos.

Us mostrem a continuació les millores que s’han efectuat en aquests dos punts, amb la imatge dels efectes del temporal i de les millores efectuades:

Imatges de l’abans i després a la zona de l’esvoranc a la Zona humida de les Llobateres
Imatges de l’abans i després del pont per sobre la riera de Fuirsos
Facebook
Twitter
Categories