Modificació de traçat entre Mosqueroles i Sant Esteve de Palautordera

Aquesta setmana s’ha realitzat la senyalització de la modificació de traçat del tram entre Mosqueroles i Sant Esteve de Palautordera. Concretament, s’ha hagut de modificar el tram de recorregut comprès entre el riu Tordera i Santa Magdalena, degut als conflictes ocorreguts amb el pas d’usuaris de la ruta i les propietats de la zona. Actualment, si es vol accedir al Castell tot fent la Tourdera, cal desviar-se uns 600m de l’itinerari i recuperar-lo per reprendre’l.

Si aquests dies esteu pensant en fer l’itinerari entre Sant Esteve de Palautordera i Mosqueroles a peu, observareu que l’itinerari per senderistes ha estat modificat lleugerament entre l’ermita de Santa Magdalena i el riu Tordera. Antigament l’itinerari passava pel mateix Castell de Montclús, però degut a conflictes amb el pas dels usuaris de la ruta amb les propietats privades de la zona, s’ha realitzat un lleuger desviament de l’itinerari.

El fet més rellevant és que si voleu visitar el Castell de Montclús fent aquest itinerari, haureu de desviar-vos de l’itinerari uns 400 metres per pujar fins al Castell i, per continuar amb la ruta, haureu de desfer aquests 400 metres de nou per tornar a l’itinerari. Amb la senyalització instal·lada aquesta setmana, no tindreu cap problema per seguir la ruta i, en cas que ho necessiteu, podeu descarregar-vos els tracks de la ruta a la pàgina del tram:

Esperem que gaudiu del tram si esteu pensant fer-lo en breu. Us deixem algunes imatges de la nova senyalització.

Facebook
Twitter
Categories