Nou tram Arbúcies – Castell de Montsoriu

Ja està disponible la informació del tram de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” entre la vil·la d’Arbúcies i el Castell de Montsoriu. Com sabeu, recentment s’ha finalitzat la senyaltzació dels trams de ruta que encara mancaven i us anirem penjant tota la informació a la web. Amb aquest nou tram, ja està disponible tot el traçat de la ruta pel municipi d’Arbúcies, que són aproximadament 35 quilòmetres de recorregut totals, sumant les variants exclusives per senderistes i els itineraris per bicicletes.

Després de moltes setmanes de treball, i una vegada finalitzades totes les obres necessàries per al condicionament i senyalització de la ruta, ja us podem oferir la informació del tram comprès entre Arbúcies i el Castell de Montsoriu. Aquest tram, corresponent a la branca de la ruta per la riera d’Arbúcies, us permetrà connectar el Castell de Montsoriu, el castell gòtic més important de Catalunya, amb la vila d’Arbúcies.

Amb aquest nou tram, completem tota la informació referent al municipi d’Arbúcies, un municipi amb prop de 35 quilòmetres de recorregut senyalitzat de la Tourdera i que té lloc en pràcticament tot el seu recorregut pel Parc Natural del Montseny. Sobretot discorre per boscos, alguns dels quals de gran bellesa, com les fagedes.

Actualment, doncs, ja podeu disposar de la informació d’aquest nou tram, que presenta variants per fer exclusivament a peu, i té una exigència física moderada, amb una distància d’uns 8 quilòmetres si ho feu a peu, o d’uns 13 quilòmetres si el feu en bicicleta. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb una fotografia del Castell de Montsoriu, esperant que us agradi molt el tram i us animeu!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories