Nous trams de la Tourdera des de Breda

La setmana passada l’ajuntament de Breda va realitzar la senyalització d’un nou petit tram de la Tourdera. Concretament, des del poble de Breda, on arriba el tram de la Tourdera que puja de Riells i Viabrea, fins al Coll de n’Orri, on passa la branca de la ruta que va des de Gaserans fins al Castell de Montsoriu.

Després que en una de les reunions anuals del projecte Tourdera sorgís la proposta de realitzar la senyalització d’un nou tram de la ruta entre Breda i el Coll de n’Orri, la setmana passada es va fer realitat la proposta. Fins la setmana passada, el poble de Breda formava part d’una de les branques de la Tourdera que enllaçava el poble amb l’itinerari principal. Tanmateix, molt a prop del poble, hi passava la branca de la ruta que ressegueix la riera d’Arbúcies, concretament el tram entre el nucli de Gaserans (Sant Feliu de Buixalleu) i el Castell de Montsoriu.

Amb la senyalització d’aquest petit tram d’aproximadament 2,6km, s’ha aconseguit enllaçar dos punts de la ruta propers i poder crear dos trams nous, el tram entre Breda i el Castell de Montsoriu i el tram entre Breda i el nucli de Gaserans. En els enllaços trobareu la informació tècnica dels trams, així com l’accés a wikiloc per descarregar-vos els tracks.

La senyalització d’aquest tram de la ruta la trobareu amb el format habitual de la ruta en zona de Parc Natural, és a dir, amb fites de fusta i plaques de seguiment verdes, amb la imatge de la ruta, així com amb banderoles de seguiment del Parc Natural o, en zona urbana, amb banderoles urbanes.

Us deixem algunes imatges de la ruta a continuació i esperem que us agradin els nous trams!

Facebook
Twitter
Categories