Primer tram actiu de la ruta!

Estem d’enhorabona! Des del mes de juny que ja està disponible el primer tram de la ruta de la Tordera, concretament des del naixement del riu, a la Font Bona de Sant Marçal, en ple Parc Natural del Montseny, fins a la vila de Montseny. Així que, si aquest estiu no teniu plans, us proposem una escapada fresca i agradable que us permetrà conèixer el naixement del diu Tordera.

Des del passat mes de juny ja es troba actiu el tram Sant Marçal – Montseny, un tram d’uns 11 quilòmetres de longitud, en el qual cal salvar un bon desnivell, i que té una dificultat entre moderada i molt exigent, segons si el feu en sentit de baixada, o de pujada.

Seguint les indicacions que trobareu en tot l’itinerari, ja siguin banderoles o fites de seguiment, podreu fer la ruta i gaudir d’una bona passejada per un entorn natural i protegit com és el Parc Natural del Montseny, sempre sense desviar-vos del camí senyalitzat i respectant en tot moment la flora i la fauna de l’entorn. Si penseu fer la ruta, us recordem que trobareu variants exclusives per a senderistes, ja sigui perquè el seu pas té lloc per propietats particulars on no és permes el pas de bicicletes, ja sigui per l’impacte que pot tenir la circulació rodada sobre el medi. Per aquest motiu, els usuaris interessats en fer la ruta en bicicleta cal que estigueu atents a les indicacions.

En els següents dos enllaços podeu consultar la fitxa del tram, segons si el feu en sentit de baixada o de pujada, on trobareu tota la informació tècnica:

Plafó d’inici de la ruta al Coll de Sant Marçal

Font Bona, naixement de la Tordera, durant la primavera

Font Bona, naixement de la Tordera, durant l’hivern

Tram de l’antic camí de Montseny d’Amunt a Sant Marçal recuperat recentment

Tram de l’antic camí de Montseny d’Amunt a Sant Marçal recuperat recentment

Vista del Coll de Sant Marçal durant l’ascens, on neix la Tordera

Fita de seguiment de la ruta

Fita de seguiment de la ruta

Sant Marçal

Sant Julià de Montseny

Facebook
Twitter
Categories