Segon tram actiu de la Ruta de la Tordera!

Malgrat us varem anunciar que no seria fins a la tardor, tenim la bona notícia de comunicar-vos que l’Ajuntament de Gualba ja ha pogut realitzar les actuacions per fer realitat el seu tram de la Ruta de la Tordera. Concretament, es tracta de l’itinerari d’enllaç de Gualba, que permet anar des del poble de Gualba fins al traçat principal de la ruta, a La Batllòria o a Gualba de Baix.

Aquesta setmana han finalitzat les tasques de senyalització de la ruta de la Tordera entre el poble de Gualba, als peus del Montseny, i els nuclis de La Batllòria i de Gualba de Baix, a tocar de la Tordera i del futur tram principal de la Tourdera. Així doncs, si us animeu, ja podeu fer aquest tram de poc més de 6 quilòmetres, que discorre entre camps de conreu i boscos, i que segueix l’antic camí ral de Gualba en un entorn molt agradable i interessant.

La dificultat del tram és baixa, ja que són 6,3 quilòmetres de recorregut, amb uns desnivells suaus, tal i com podeu veure a la fitxa tècnica dels trams. Seguint la senyalització de la ruta, tant les banderoles com les fites de seguiment, no tindreu problemes per seguir l’itinerari, que és apte tant per bicicletes com per senderistes. Recordeu que no us heu de desviar de la senyalització existent i de fer ús de les recomanacions de seguretat i de respecte de la natura.

En els següents dos enllaços podeu consultar la fitxa del tram, segons si el feu en sentit de baixada o de pujada, i hi trobareu tota la informació tècnica i un enllaç al wikiloc per si us voleu baixar el track:

Les actuacions realitzades han estat finançades per la Diputació de Barcelona (Gerència de Turisme) i executades per l’Ajuntament de Gualba.

Tram de l’antic camí ral de Gualba
Senyalització de la ruta
Senyalització de la ruta
Tram de la ruta amb una fita de seguiment
Senyaltizació de la ruta
Senyalització de la ruta
Tram de la ruta entre conreus
Facebook
Twitter
Categories