Senyalització provisional a Santa Maria de Palautordera

Com sabeu, després del temporal Glòria del 2020 la passera que travessava la Tordera a Santa Maria de Palautordera va desaparèixer, interrompent el pas de la Tourdera. Fruit d’aquest imprevist, es va facilitar un itinerari alternatiu, que podeu seguir perfectament, el qual es troba perfectament senyalitizat per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera de forma provisional.

El tram de ruta de la Tordera entre l’Avinguda de la Serra i el Carrer Maresma, a la vila de Santa Maria de Palautordera, creuava el riu Tordera per sobre d’una passera metàl·lica vermella. Aquesta passera va ser arrossegada pel temporal Glòria (tram vermell al mapa) i, com a conseqüència, el pas per aquest punt de la ruta va quedar tallat i no era possible creuar el riu.

Per tal de salvar aquest entrebanc, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha senyalitzat sobre el terreny un desviament provisional de l’itinerari, el qual també podeu consultar el seu track via wikiloc (tram taronja al mapa), o visualitzar-lo en el mapa interactiu de la pàgina web. Es tracta d’un desviament que té lloc pel polígon industrial de Can Vernedes, però que també discorre per una part natural just al costat del riu Tordera. Us deixem el mapa del desviament, així com algunes fotografies de la senyalització i del traçat.

Facebook
Twitter
Categories