Tram Castell de Montsoriu – Gaserans

Si esteu interessats en els nous trams de la Tourdera, ja podeu descarregar-vos els tracks i obtenir informació del tram que enllaça el Castell de Montsoriu i el nucli de Gaserans, a Sant Feliu de Buixalleu. Igual com els darrers tres trams que us hem anunciat, es tracta de l’itinerari de la Tourdera que ressegueix el traçat de la riera d’Arbúcies, el qual us permetrà descobrir alguns llocs tant interessants del territori com el Castell emblema del Vescomtat de Cabrera.

Ja està disponible la informació d’un nou tram de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, en aquest cas entre el Castell de Montsoriu i l’església de Sant Llorenç de Gaserans. En les darreres setmanes s’ha finalitzat una important tasca de senyaltzació dels trams de ruta que encara mancaven i gradualment us anem penjant tota la informació a la web. Aquest nou tram, corresponent a la branca de la ruta per la riera d’Arbúcies, us permetrà connectar el Castell de Montsoriu, el castell gòtic més important de Catalunya, amb el petit nucli de Gaserans, concretament amb la seva església, que pertany al municipi de Sant Feliu de Buixalleu.

Part d’aquest nou tram, igual com els seus precedents del municipi d’Arbúcies, té lloc per espais inclosos dins del límit del Parc Natural del Montseny. Sobretot es tracta d’un tram que discorre per boscos, principalment suredes mediterrànies.

Actualment, doncs, ja podeu disposar de la informació d’aquest nou tram, que presenta variants per fer exclusivament a peu. L’exigència del tram depèn en gran mesura del sentit en el que el feu, ja que els desnivells de pujada i de baixada són significativament diferents. En quant a la longitud, es tracta d’un tram d’uns 8 quilòmetres si ho feu a peu, o d’uns 10 quilòmetres si el feu en bicicleta. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb una fotografia del tram, esperant que us agradi i us animeu a fer-lo!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories