Foto: Tourdera. Trobada d'empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera.

Trobada de creació de producte turístic a Santa Maria de Palautordera

El passat divendres 31de març va tenir lloc, a Santa Maria de Palautordera, una trobada per a empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera. Com sabeu, a la Tourdera disposem d’un directori d’empreses on podeu trobar serveis pels usuaris de la ruta, però amb aquesta jornada hem volgut donar un pas més enllà i provocar que els empresaris creïn producte al voltant de la Tourdera, tot combinant diferents serveis.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera va acollir, el passat 31 de maig, una trobada d’empresaris de la Tourdera per iniciar la tasca de crear producte turístic al voltant de la ruta. Després de la benvinguda oferta pel regidor de desenvolupament local de l’ajuntament, el sr. Albert Ferrer, el tècnic del projecte va realitzar una petita presentació sobre la ruta i del directori de serveis actual, convidant a més empreses a adherir-s’hi.

Foto: Tourdera. Trobada d'empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera.
Foto: Tourdera. Trobada d’empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera.

Seguidament, cadascuna de les empreses assistents varen realitzar una petita presentació dels serveis que ofereixen, interessos, etc., amb l’objectiu de generar sinèrgies amb altres empresaris per crear producte turístic per la ruta. Seguidament, l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera va oferir un cafè als assistents, afavorint així un clima per propiciar la interacció entre els diferents assistents i intercanviar contactes per a futures col·laboracions i productes turístics.

Foto: Tourdera. Trobada d'empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera.
Foto: Tourdera. Trobada d’empresaris per crear producte turístic al voltant de la Tourdera.

El projecte Tourdera és una iniciativa liderada per 18 ajuntaments que, oferint una ruta de senderisme i cicloturisme, volen incentivar les seves economies locals mitjançant l’arribada de visitants als seus municipis. Tal i com us vàrem presentar ja fa un temps, des de la Tourdera primer varem crear un directori d’empreses a la pàgina web per tal que els usuaris que vulguin preparar-se la ruta, puguin preveure els llocs on pernoctaran, dinaran, llogaran les bicicletes, compraran productes locals, etc. I, ara, és el moment de propiciar que les empreses col·laborin entre elles creant productes conjunts.

Si ets una empresa i t’interessa participar en el directori d’empreses, et pots posar en contacte amb nosaltres (mcorominas@selva.cat) i només ens hauràs d’enviar un formulari que et farem arribar per correu electrònic, juntament una fotografia de l’establiment. El servei és gratuït per a totes les empreses dels municipis participants al projecte.  I si vols crear producte turístic amb alguna altra empresa, pots consultar el directori o bé demanar-nos si disposem d’algun contacte que et pugui interessar.

Facebook
Twitter
Categories