Ets empresa i t’agradaria participar al projecte Tourdera?

El projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” és una iniciativa liderada per 18 ajuntaments que, oferint una ruta de senderisme i cicloturisme, volen incentivar les seves economies locals mitjançant l’arribada de visitats als seus municipis. Actualment, el projecte posa a disposició de les empreses d’aquests municipis un directori d’empreses per tal de donar visibilitat a aquests negocis de cares als visitants. T’agradaria participar en el directori?

El projecte Tourdera, que neix amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament territorial dels municipis participants, consisteix en una ruta, per fer a peu o en bicicleta, que ressegueix els cursos fluvials de la Tordera i de la riera d’Arbúcies durant aproximadament 200kms. Amb la ruta, s’aconsegueix un moviment de visitants pel territori que fan la ruta, que al final acaben incidint en economies locals dels municipis: restauració, pernoctacions, guiatges, lloguers, comerços locals, etc.

Des de l’any 2023 el projecte disposa d’un directori d’empreses a la pàgina web del projecte www.tourdera.cat per tal que els usuaris que vulguin preparar-se la ruta, puguin preveure els llocs on pernoctaran, dinaran, llogaran les bicicletes, etc. Qualsevol empresa dels municipis participants en aquest projecte hi pot participar, facilitant les dades necessàries i el consentiment per publicar-les. Existeixen dues maneres d’accedir a la informació sobre els serveis turístics de la Tourdera. En ambdós casos, sempre s’acaba a una fitxa amb informació de l’empresa que ofereix un servei d’interès per a l’usuari de la ruta. Aquests dos camins són:

  • Directori web: accessible des menú superior “Serveis turístics” de la pàgina.
  • Plànol de la ruta: activant l’apartat del mapa on diu afectacions, punts d’interès i “serveis”.

En el primer cas, si s’accedeix pel directori web, cal clicar la pestanya Serveis turístics, la qual dirigeix a la pàgina del directori de serveis. Aquí, l’usuari podrà escollir la categoria de servei que està buscant, que pot ser: Activitats, Agències de viatges, Allotjaments, Comerç local, Lloguers/trànfers, Restauració, Oficines de turisme, Equipaments culturals i Altres serveis. Així mateix, l’usuari pot filtrar per municipi i/o ordenar alfabèticament.

En el segon cas, en canvi, l’usuari pot accedir a l’oferta d’empreses mirant el plànol interactiu de la web. Només caldrà que desplegui el caixetí d'”Afectacions, punts d’interès i serveis” i activar el servei que estigui buscant: Activitats, Agències de viatges, Allotjaments, Comerç local, Lloguers/trànfers, Restauració, Oficines de turisme, Equipaments culturals i Altres serveis. A l’exemple de la imatge inferior, hem activat, només, els allotjaments:

Ja sigui per una via o per l’altre, una vegada l’usuari trobi aquell negoci que li interessa, tindrà accés a la fitxa de l’establiment amb les dades de contacte, pàgina web i una petita descripció dels serveis que ofereix. Us deixem un exemple a continuació d’una fitxa d’empresa:

Si ets una empresa i t’interessa participar en el directori, et pots posar en contacte amb nosaltres i només ens hauràs d’enviar un formulari que et farem arribar per correu electrònic, juntament una fotografia de l’establiment. Es servei és gratuït per a totes les empreses dels municipis participants al projecte. Us hi animeu a participar?

Facebook
Twitter
Categories