Zona en obres a la ruta a l’inici del camí de Fogars a Tordera

Malgrat fa uns mesos us vàrem comunicar que les obres a la zona del polígon de Can Buscà de Tordera ja estaven finalitzades, actualment s’estan realitzant unes obres de millora de l’accés en aquest punt. Aquestes obres, que no afecten directament al pas de la ruta, suposen un desviament del traçat original de la ruta , tot i que heu de circular prenent precaucions.

La zona de polígon industrial que hi ha al sector de Can Buscà de Tordera, on hi havia emplaçada l’antiga empresa Thoro, ha patit en el darrer any una important transformació urbanística, que va propiciar que durant molts mesos la ruta fos desviada del traçat actual.

Malgrat que gran part de l’obra ja es fa finalitzar aquest estiu, mancava una important actuació, que era canviar el punt d’accés. Concretament, a la carretera BV-5122 s’hi ha construït una rodonda per accedir al polígon i al camí de Fogars de la Selva. Fruit d’aquesta nova rotonda, s’ha hagut de desplaçar també el pont que creuava el torrent de la Mina d’Or, construïnt-ne un de nou a l’inici del camí i per on passa la ruta.

En les properes setmanes es realitzarà el desplaçament de la senyalització de la ruta en aquest punt per indicar clarament l’itinerari, que podeu consultar igualment al mapa de la ruta.

Facebook
Twitter
Categories