Finalització de les obres al pas de la Tourdera a Can Buscà (Tordera)

Des de fa ja uns mesos, el pas de la ruta de la Tordera per la zona de Can Buscà, al terme municipal de Tordera, es trobava desviat de l’itinerari original degut a les obres d’urbanització de la zona. Amb el restabliment del traçat original, s’ha reforçat la senyalització amb la instal·lació d’alguns vinils direccionals identificatius de la Tourdera.

La zona de polígon industrial que hi ha al sector de Can Buscà de Tordera, on hi havia emplaçada l’antiga empresa Thoro, molt coneguda a la zona, ha estat el darrer any en obres degut a la reurbanització de tot l’entorn. La realització de les obres va suposar que durant molts mesos el traçat original de la ruta fos desviat lleugerament, sense presentar cap problema de seguiment, però amb l’inconvenient d’unes obres de llarga durada i un desviament per un camí amb maquinària i pols. Al plànol adjunt podeu consultar el desviament que s’indicava a la pàgina web.

Amb el restabliment de l’itinerari, s’ha reforçat la senyalització en 3 punts nous, amb la instal·lació de vinils de seguiment amb la imatge de la Tourdera, malgrat tractar-se d’una zona amb cap dificultat de seguiment. A continuació us deixem algunes imatges amb aquests punts de senyalització.

 

 

Facebook
Twitter
Categories