Arranjament al gual sobre la riera de Santa Coloma a Massanes

Des de fa uns quants mesos, el gual que travessava la riera de Santa Coloma a Massanes estava desaparegut a causa del temporal Glòria, el que feia que el tram entre el nucli de Massanes i l’estació de tren estigués completament tallat al pas. Malgrat fa uns mesos ja es va realitzar una actuació provisional que permetia el pas, una nova riuada es va tornar a emportar el camí. Des de la setmana passada, novament, s’ha restablert provisionalment la circulació per sobre la riera, pendent de l’execució del projecte definitiu, previst per després de l’estiu.

Actualment s’ha realitzat una actuació temporal d’arranjament, que permet el pas de vehicles i persones, però cal circular amb precaució perquè es tracta d’una mesura transitòria i que probablement no suportaria una crescuda important de la riera.

Per tant, actualment el tram Massanes – Estació de tren es considera novament operatiu, però cal extremar les precaucions en cas de pluges i seguir les indicacions de no creuar en cas d’avingudes. Per aquest motiu, demanem que circuleu amb precaució per aquest punt (tram vermell del mapa adjunt inferior). Us deixem un parell de fotografies de l’estat del gual després del pas del Glòria i de l’arranjament actual.

Facebook
Twitter
Categories