Avís de tasques de manteniment de la senyalització a Sant Celoni

Us informem que entre el 4 i el 18 d’octubre, alguns suports de la senyalització de la ruta al municipi de Sant Celoni seran retirats per efectuar tasques de manteniment. Així que si esteu pensant en fer la ruta, us recomanem que us baixeu prèviament el track si disposeu de GPS o bé us prepareu el recorregut prèviament amb el mapa interactiu de la web.

Degut al pas dels anys i a les inclemències del temps, juntament amb alguns actes de bandalisme, algunes banderoles de la ruta al seu pas pel municipi de Sant Celoni presenten els vinils en mal estat (tram vermell al mapa). Com a conseqüència, entre els dies 4 i 18 d’octubre es retiraran totes les banderoles afectades per a realitzar un canvi dels vinils per, després, tornar-les a col·locar.

Així que durant aquestes dues setmanes, si feu tot el recorregut trobareu els suports de la senyaltizació sense les banderoles col·locades i, per tant, no disposareu de la informació de seguiment. Per aquest motiu, us recomanem que us baixeu els tracks de la ruta o us prepareu bé el recorregut mitjançant el mapa interactiu de la pàgina web, per així evitar perdre la pista de la ruta, malgrat es tracta d’un itinerari molt intuitiu en aquests trams.

Moltes gràcies per la vostra paciència.

 

Facebook
Twitter
Categories