Blanes s’adhereix a la Ruta de la Tordera

Ja fa unes setmanes que us anunciàvem que Palafolls i Malgrat de Mar s’havien adherit al projecte de la Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Doncs ara ja us podem anunciar que Blanes ja és també membre de la ruta i, per tant, que ja som 18 els municipis adherits al projecte. Com us havíem comentat, la ruta s’iniciarà en la zona litoral tant per la banda gironina (Blanes) com per la de barcelonina (Malgrat de Mar).

Com us varem comentar en el darrer article d’actualitat, la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” és un projecte nascut amb el suport dels diferents ajuntaments implicats, entre els quals hi ha Blanes. Tant és així que amb la formalització i signatura del conveni, Blanes és el darrer municipi de la ruta que s’incorpora a aquest projecte, el qual busca crear una ruta de senderisme i cicloturisme que permeti resseguir el curs del riu i d’alguns dels seus afluents, com un element de desenvolupament del territori.

Al municipi de Blanes, la ruta s’iniciarà al mateix nucli urbà i es cercarà un enllaç amb l’estació de tren, alhora que es dirigirà cap a la Tordera i la desembocadura, utilitzant els camins existents actualment i seguint la senyalització homogènia del projecte.

Com en la resta de municipis, l’adhesió al projecte es materialitza amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i el consistori. Esperem que un futur molt proper la ruta de la Tordera ja disposi de la senyalització al seu pas per Blanes, seguint el traçat aproximat que podeu consultar a l’apartat itinerari de la web.

 

Facebook
Twitter
Categories