Bicis en ruta (Vallgorguina)

BICIS EN RUTA 

POBLACIÓ: Vallgorguina
CODI POSTAL: 08471
TELÈFON: 617 473 501
E-MAIL: ismael@bicisenruta.com
WEB: www.bicisenruta.com

Bicis en Ruta és una agència de viatges especialitzada en rutes en bicicleta. Organitzem viatges en les modalitats de Mountain Bike, Cicloturisme, Gravel, i Ciclisme de Carretera. Les nostres rutes estan dissenyades per gaudir plenament dels entorns naturals més espectaculars de la nostra geografia. Ens dirigim tant als bikers més experimentats com als que troben en el cicloturisme una nova forma de gaudir de la natura i una alternativa enriquidora de viatjar. I en els últims anys ens estem ocupant amb més atenció del públic més sènior, un sector amb ganes de gaudir gràcies a la tranquil·litat i autonomia que els ofereixen ara les e-bikes.

Realitzem rutes en exclusiva per a grups, ja que ens ocupem de la logística integral d’un viatge i és en els grups on s’amortitzen raonablement els costos. Veureu com organitzem els viatges en el nostre apartat SERVEIS PER A GRUPS de la web. En l’apartat de rutes veureu algunes de les propostes. En els últims anys estem realitzant noves rutes a Espanya i Europa pendents d’incorporar-se a la web. Totes elles apareixen al mapa inicial.

La nostra pàgina d’instagram (instagram.com/bicisenruta) us donarà una idea concreta de la nostra activitat i la nostra varietat de viatges.