Hostal Montsoliu (Arbúcies)

HOSTAL MONTSOLIU

POBLACIÓ: Arbúcies
ADREÇA: C/ Camprodón, 90
REGISTRE DE TURISME DE CATALUNYA: HG-000027
CODI POSTAL: 17401
TELÈFON: 972861240
E-MAIL: info@hotelmontsoliu.com
WEB: www.hotelmontsoliu.com

L’Hostal Montsoliu es troba a Arbúcies, al Parc Natural del Montseny, a menys d’una hora de Barcelona i a 30 minuts de la Costa Brava.

Molt a prop del centre del poble, en un edifici neoclàssic, en la seva restauració hem conservat l’encant dels anys cinquanta combinant-lo amb el treball de diferents artistes, el resultat és un espai amb molta personalitat, únic, divertit i informal.

Vint habitacions amb bany, totes amb decoracions personalitzades. Pàrquing privat gratuït per a vehicles i bicicletes, wifi d’alta velocitat gratis, piscina exterior, terrassa i jardí que delimita amb un frondós bosc, el lloc perfecte per a relaxar-se i conversar amb una cuidada selecció musical de fons. Saló de reunions i celebracions. Les mascotes son benvingudes.

El restaurant us ofereix cuina casolana amb productes locals de qualitat, amb opcions veganes i vegetarianes, i les nostres saboroses pizzes fetes al forn de llenya. També teniu a la vostra disposició una cuina/menjador on podreu preparar el vostre propi menjar.