Enllaç estació de tren de Maçanet-Massanes

Sabíeu que l’estació de tren de Maçanet-Massanes està connectada amb la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies? Doncs si, existeix un tram entre Massanes i l’estació de tren, senyalitzat com la resta de la ruta, que us permet arribar en tren i iniciar la ruta primer cap a Massanes i després continuar-la fins a Hostalric, on enllaça amb l’itinerari principal de la ruta.

Si arribeu en tren a l’estació de Maçanet-Massanes teniu la possibilitat d’iniciar la ruta de la Tordera per un dels itineraris d’enllaç que té, seguint la mateixa senyalització que en la resta de la ruta, i que us permetrà caminar o pedalar fins a Massanes primer (tram estació de tren – Massanes) i fins a Hostalric després (tram Massanes – Hostalric), on ja trobareu l’itinerari principal de la ruta que us permetrà anar cap a la desembocadura o cap al naixement.

Si voleu consultar aquests trams, us deixem els enllaços a les seves fitxes (en els dos sentits que es poden fer cadascun), on us podreu descarregar els tracks de wikiloc:

Us deixem amb una fotografia d’aquest tram de la ruta esperant que us vinguin ganes de fer-lo!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories