Malgrat de Mar també s’adhereix al projecte

Després que la setmana passada us anunciéssim que Palafolls s’havia adherit al projecte, ja us podem anunciar que Malgrat de Mar també s’ha adherit a la ruta i, per tant, que la ruta de la Tordera s’iniciarà tant per la part gironina (Blanes) com per la barcelonina (Malgrat de Mar). Així doncs, actualment ja són 17 els municipis adherits al projecte.

Com ja us hem comentat diverses vegades, el projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” ha aconseguit posar d’acord i unir els interessos d’una gran quantitat de municipis, tots ells al voltant d’un element que dóna tanta identitat al territori com és la Tordera. La proposta de crear una ruta de senderisme/cicloturisme que permeti resseguir el curs del riu i d’alguns dels seus afluents, tot aprofitant els camins existents però conferint-li una senyalització adequada, està despertant ja interès entre la ciutadania.

Al municipi de Malgrat de Mar, la ruta s’iniciarà al mateix nucli urbà, concretament a l’estació de tren, i es dirigirà cap a la desembocadura de la Tordera, tenint en compte que per arribar-hi caldrà voltar la zona dels càmpings, i resseguirà el curs de la Tordera per endinsar-se cap al municipi de Palafolls.

Com en la resta de municipis, l’adhesió al projecte es materialitza amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i el consistori. Esperem que un futur molt proper la ruta de la Tordera ja disposi de la senyalització al seu pas per Malgrat de Mar, seguint el traçat aproximat que podeu consultar a l’apartat itinerari de la web.

Facebook
Twitter
Categories