Millora de la senyalització al municipi de Sant Celoni finalitzada

Aquesta setmana s’ha realitzat una operació d’arranjament de diversos punts de senyalització de la ruta al municipi de Sant Celoni, els quals varen ser retirats durant 4 dies, arreglats, i tornats a col·locar. Aquestes operacions de manteniment són clau per a garantir un bon seguiment de la ruta i generar confiança als usuaris de trobar-se en el camí correcte.

Degut al pas dels anys i a les inclemències del temps, juntament amb alguns actes de bandalisme, algunes banderoles de la ruta al pas pel municipi de Sant Celoni presentaven els vinils en mal estat (tram vermell al mapa). Com a conseqüència, entre els dies 4 i 7 d’octubre es varen retirar totes les banderoles afectades per a realitzar un canvi dels vinils i, després, tornar-les a col·locar.

Durant aquests període de temps, tot i que es varen generar els avisos pertients a la pàgina web, si vareu fer el recorregut segurament vareu trobar suports de la senyaltizació sense les banderoles col·locades i, per tant, sense la informació de seguiment.

Ara, novament, podeu gaudir de la ruta per Sant Celoni amb tota la senyalització en perfectes condicions. Moltes gràcies per la vostra paciència.

Facebook
Twitter
Categories