Millores de la senyalització al municipi de Montseny

El passat 18 d’octubre l’ajuntament de Montseny ha realitzat una actuació de millora de la senyalització direccional de banderoles de seguiment de la ruta pel municipi. Concretament, es tractava de banderoles direccionals en l’entorn rural (senyalització de parcs naturals), les quals presentaven problemes amb els vinils.

Com ja us hem explicat altres vegades, la senyalització d’itineraris a l’aire lliure presenta diversos problemes que afecten a l’estat i conservació de les mateixes, entre elles l’efecte de la intempèrie (temperatures, aigua, etc.). Al municipi de Montseny, en ple Parc Natural, el passat dimecres 18 d’octubre es va realitzar una actuació per actualitzar uns quants vinils de banderoles de seguiment, les quals presentaven signes de deteriorament pel pas dels anys.

L’actuació, que es va poder realitzar en un sol dia, no va suposar cap problema pel seguiment de la ruta ja que es va realitzar “in situ”. Malgrat que el seguiment de la ruta en cap moment s’ha vist compromès, l’actualització d’aquesta senyalització suposa una millora en la imatge de la ruta en vers als usuaris.

Recordeu que qualsevol usuari de la ruta pot fer arribar incidència sobre la senyalització mitjançant el formulari web habilitat per rebre aquest tipus de notificacions.

Banderoles canviades en una de les bifurcacions entre el tram per bicicles i vianants del municipi de Montseny al camí de les Illes
Imatge d’una de les banderoles amb el vinil en mal estat i imatge del vinil de reposició
Imatge de les tasques de manteniment realitzades
Facebook
Twitter
Categories