Millores de senyalització a Sant Esteve de Palautordera

Els passats 15 i 16 de març l’ajuntament de Sant Esteve de Palautordera va realitzar diverses actuacions de millora de la senyalització de la Tourdera pel seu municipi. Concretament, es varen actualitzar continguts de banderoles direccionals malmeses pel pas dels anys, així com es varen reposar o recol·locar algunes fites, per tal de millorar el seguiment general de la ruta.

Tal i com han realitzat altres municipis de la ruta durant aquest mes de març, l’ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha realitzat també actuacions de millora i manteniment de la ruta. Igual com va passar al municipi de Tordera, les principals actuacions s’han centrat en actualitzar els vinils dels continguts de diverses banderoles de seguiment que, amb el pas dels anys i de la intempèrie, aquestes començaven a presentar deterioraments.

Les actuacions d’actualització de vinils es varen realitzar en un dia i sempre es va garantir el seguiment de la ruta, donat que es realitzaven totes les actuacions “in situ”. A continuació es poden observar les banderoles actualitzades:

Imatge de les banderoles malmeses davant l’església (esquerra) i amb el canvi de vinil (dreta).
Imatge de les banderoles malmeses al carrer de l’Aguiló (esquerra) i amb el canvi de vinil (dreta).
Imatge de les banderoles malmeses a l’Era de Can Mainou (esquerra) i amb el canvi de vinil (dreta).

El següent dia es varen realitzar altres tasques de manteniment tals com, desbrossades de l’entorn de fites, reposició de fites desaparegudes, recol·locació de fites per millorar el seguiment, etc. L’actuació, que també es va realitzar en un dia, tampoc va comportar cap problema per al seguiment de la ruta. Us deixem també algunes fotografies d’actuacions realitzades:

Imatge de fita desapareguda reposada per l’ajuntament de Sant Esteve de Palautordera (esquerra) i de fita canviada d’ubicació (dreta)
Exemple de desbrossada a l’entorn de fita de seguiment

I recordeu que qualsevol usuari de la ruta pot fer arribar incidència sobre la senyalització mitjançant el formulari web habilitat per rebre aquest tipus de notificacions. Us deixem amb el Reel que hem preparat a Instagram!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruta de la Tourdera (@tourdera)

Facebook
Twitter
Categories