Montseny – Costa Brava (MCB)

Possiblement ja haureu sentit parlar de la Montseny – Costa Brava (MCB), una marxa i pedalada de resistència no competitiva i solidària que organitza l’AE Monseny, consistent en un descens, a peu o en bicicleta, des del naixement de la Tordera (Coll de Sant Marçal) fins a la desembocadura. I, a més, es tracta d’una iniciativa solidària per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa. Us animeu?

El descens tindrà lloc el proper dia 29 de juny de 2019, però el període d’inscripcions ja està obert, així que tot els interessats ja teniu on dirigir-vos (al final del text trobareu la pàgina web i el contacte). De forma molt resumida, es tracta d’una activitat de descens, seguint els cursos fluvials de la Tordera i la riera d’Arbúcies i tot seguint el recorregut de la ruta de la Tordera. Per tant, l’activitat enllaçarà dos llocs tant importants com són el Massís del Monseny (reserva de la Biosfera) i la Mar Mediterrània.

Més concretament, el descens a peu tindrà lloc per la branca principal de la ruta, és a dir, seguint el traçat del riu Tordera des del Coll de Sant Marçal, on hi ha la Font Bona (naixement) fins a la desembocadura, al Mar Mediterrani. I, pel descens en bicicleta, es seguirà la ruta que descendeix seguint el traçat de la riera d’Arbúcies, des del Coll de Sant Marçal fins a Hostalric, on enllaçarà amb el traçat que segueix el riu Tordera (les obres d’aquest tram de ruta, encara pendent de senyalitzar, estan en procés de licitació i començaran en breu!).

Cal remarcar que, a banda de ser una activitat esportiva i lúdica, no competitiva, és de caire solidari per ajudar els més petits. Concretament, els organitzadors volen participar en l’objectiu de crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa i que forma part del projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Així que, si us animeu a participar-hi, també estareu contribuint en una bona causa!

A l’esdeveniment hi col·laboren part dels ajuntaments que han fet possible la Ruta de la Tordera, així com altres entitats del territori, que vetllaran per al desenvolupament de l’activitat als seus respectius municipis. Pel que fa a la descripció més tècnica i detallada de l’esdeveniment, a la pàgina web podeu consultar-ne ja el reglament.

Tota la informació de l’esdeveniment el trobareu a la pàgina web de l’activitat (www.montsenycostabrava.com) o podeu contactar directament amb l’organització per correu electrònic (montsenycostabrava@gmail.com) o per telèfon (+34 625 413 572).

 

 

 

Facebook
Twitter
Categories