Nou desplegable TOURDERA

Per fi us podem donar la bona notícia que ja teniu disponible el nou desplegable de la ruta, que substitueix l’anterior, de format més reduït i senzill, i en el qual s’aporta més informació de la ruta, especialment en quan a punts d’interès es refereix o a la informació de les modalitats en les que podeu fer la ruta.

Després d’estar recopilant la informació més rellevant de la ruta i crear una base cartogràfica personalitzada, amb una modelització de la topografia del terreny, us anunciem que ja podeu descarregar-vos el nou desplegable de la ruta. Les principals novetats respecte l’anterior edicició són:

  • Trobareu una selecció dels 28 punts d’interès més rellevants de la ruta repartits pels 18 municipis participants, amb una petita descripció de cadascun d’ells.
  • Els continguts estan disponibles en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.
  • S’informa de les 3 modalitats en que podeu fer la ruta: per trams (de nucli de població a nucli de població) o la ruta sencera (seguint el riu Tordera o seguint la riera d’Arbúcies).
  • Es detalla l’accés a la ruta mitjançant tranport ferroviàri amb les parades de tren.
  • Trobareu les oficines d’informació turística que hi ha al territori.
  • I, finalment, trobareu el traçat de la ruta representat sobre un model digital d’elevacions colorejat segons l’altitud, amb les principals vies de comunicació, rius, etc., perquè us pugueu situar.

Esperem que aquesta publicació us sigui molt útil i us serveixi per animar-vos a preparar la propera sortida.

Facebook
Twitter
Categories