Obres de senyalització al municipi de Montseny

Durant aquest primer semestre de 2016 s’han iniciat les obres d’adequació i senyalització del tram de la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” al municipi de Montseny, que es converteix en el primer dels municipis implicats en fer realitat el projecte. Molt properament, una vegada instal·lada la senyalització, us informarem de la finalització de les obres.

L’obra, que ha estat finançada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (Generalitat de Catalunya) a sol·licitud de l’ajuntament de Montseny, permetrà gaudir d’un interessant passeig des del nucli del poble de Montseny (Vallès Oriental) fins al naixement de la Tordera, a la Font Bona, al Coll de Sant Marçal. Es tracta d’un itinerari que ressegueix bona part del GR5 fins a l’alçada del Molí de la Llavina, des d’on es podrà seguir l’itinerari per l’antic camí de Montseny d’Amunt fins a Sant Marçal.

En breu us informarem de l’obertura del camí i us en farem una breu descripció del traçat, el tipus de senyalització, punts d’interès, etc.

Facebook
Twitter
Categories