Presentació de la ruta a la biblioteca de Palafolls

El passat 7 d’octubre tenir lloc, a la biblioteca Enric Miralles de Palafolls, una presentació de la Tourdera oberta a la ciutadania en general. Durant la xerrada es va donar a conèixer la ruta, però també es va parlar de forma general del projecte i del seu objectiu final com a projecte de desenvolupament territorial.

En el marc de les xerrades que es realitzen periòdicament a la biblioteca de Palafolls, aquest divendres 7 d’octubre es va realitzar una xerrada sobre la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Durant l’acte es va explicar com la iniciativa va néixer com un projecte de desenvolupament territorial que es va materialitzar amb la creació d’una ruta de senderisme i cicloturisme entre el Montseny i la mediterrània (Costa Brava i Costa de Barcelona), dos punts d’actracció turística importants.

També es va aprofitar per donar a conèixer aspectes més concrets de la ruta, com la seva senyalització, recorregut, itineraris d’enllaç, variants per senderistes, accessos des d’estacions de tren, on trobar informació sobre la ruta, etc. I es va aprofundir amb la descripció del recorregut pel municipi de Palafolls.

L’acte va acabar amb la visualització del vídeo promocional de la ruta, un descens des del naixement del riu Tordera fins a la desembocadura, que dóna una bona idea de la ruta i que podeu visualitzar aquí. Finalment es va obrir un torn obert de paraula on es varen atendre les consultes dels diferents assistents.

Moltes gràcies a tots els participants!

Facebook
Twitter
Categories