Presentació de la Tourdera a la jornada “Noves tendències en el turisme”

El passat 29 de setembre va tenir lloc, a Girona, la jornada “Noves tendències en el turisme”, en la qual es varen presentar diferents projectes turístics on s’analitzaven les tendències més actuals en l’àmbit turístic i en el qual es va presentar el projecte i l’experiència de la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”.

En el marc del projecte PECT «Costa Brava Pirineu de Girona: natura, cultura i intel·ligència en xarxa», el passat dijous 29 de setembre es va realitzar una jornada debat per analitzar les “Noves tendències en el turisme”. La jornada es va desenvolupar principalment amb la presentació de diverses experiències actuals en l’àmbit turístic, com per exemple el cas de Canet de Rosselló de la catalunya nord, el projecte del PGA Catalunya Resort, les Vies Verdes de Girona o dos projectes innovadors desenvolupats a la Cerdanya, centrats en el paper de la dona i en l’adaptació del patrimoni Cerdà.

Així mateix, un altre dels projectes presentats va ser la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, en el qual es va aprofitar per fer un resum del recorregut per arribar a l’estat actual del projecte, així com fer una anàlisi dels aspectes relacionats amb el turisme sostenible. La jornada va resultar molt interessant i enriquidora, i es va complementar amb un torn de preguntes final per resoldre dubtes i qüestions.

 

Facebook
Twitter
Categories