Reunió de seguiment i coordinació Tourdera a Massanes

El passat dia 20 de gener va tenir lloc, al municipi de Massanes, una reunió de seguiment i coordinació del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”. Aquestes reunions, que tenen lloc periòdicament amb els 18 ajuntaments participants al projecte, serveixen per donar a conèixer totes les actuacions efectuades en els darrers mesos i anunciar les properes actuacions en el marc de la ruta.

Després que en els dos darrers anys les reunions de seguiment del projecte varen tenir lloc en forma de videoconferència, degut a la situació provocada per la COVID19, en aquesta ocasió es va tornar a la presencialitat, essent l’ajuntament de Massanes qui va acollir la reunió. A l’acte, el qual va comptar amb 17 assistents,  es va fer el resum de totes les actuacions realitzades durant l’any 2022, així com es va fer una presentació de novetat per aquest 2023.

Durant la benvinguda als assistents, tant l’alcalde de Massanes, Sr. Joan Pou, com la Consellera de turisme del Consell Comarcal de la Selva, Sra. Maria Dolors Jurado, varen destacar el retorn a la presencialitat, així com el fet que tres anys després, ja estem deixant enrere, definitivament, l’embat del temporal Glòria a la conca de la Tordera. Durant la reunió, entre d’altres temes, es va destacar que enguany s’activarà a la pàgina web un directori de serveis, on les empreses del territori podran aparèixer, oferint els seus serveis turístics, així com també es va plantejar com es donarà a conèixer la iniciativa a aquestes empreses en format de trobades pel territori i amb un formulari de presentació de candidatures.

Esperem encetar un 2023 ple de novetats pel projecte i que els usuaris en puguin gaudir al màxim nivell!!! Moltes gràcies a tots els assistents!

Facebook
Twitter
Categories