Reunió semestral de seguiment

El divendres 19 d’octubre ha tingut lloc, a l’Ajuntament de Vallgorguina, la reunió semestral de seguiment de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies (Tourdera)”, amb els representats dels diferents ajuntaments participants al projecte. Durant la reunió, on s’han repassat les actuacions realitzades durant els darrers mesos, s’ha presentat i discutit el programa d’activitats previst pel proper any 2019.

Seguint amb la dinàmica de trobades semestrals entres els diferents ajuntaments promotors del projecte Tourdera, la darrera de les reunions ha tingut lloc a Vallgorguina, un dels municipis amb tram actiu de ruta. Aquest any 2018, amb la consolidació dels trams en 11 municipis, la ruta ja ha assolit una etapa de maduresa important, on més del 50% del recorregut ja està actiu i practicable actualment.

Durant la reunió, i com a una de les principals novetats, s’ha anunciat la participació de la Diputació de Girona en el finançament de les actuacions que es realitzaran als municipis gironins, establint com a termini màxim per tenir tota la ruta operativa en tots els municipis a juny de 2019. Per tant, el projecte es troba ja en la seva fase final d’implementació i comença una nova etapa on la promoció i la creació de producte turístic agafarà el relleu a les actuacions de creació de la ruta.

Les reunions periòdiques amb els diferents ajuntaments són molt productives, ja que entre tots es decideixen qüestions rellevants en el marc de la ruta.

Facebook
Twitter
Categories