Tram Gaserans – La Batllòria

Seguint amb la publicació a la web de la informació de nous trams de la Tourdera, avui presentem el tram entre Gaserans (municipi de Sant Feliu de Buixalleu) i La Batllòria (municipi de Sant Celoni). Aquest tram té la peculiaritat que agafa una part d’itinerari principal de la Tourdera, és a dir, pel costat del riu Tordera, i una altra part forma part de l’itinerari per la Riera d’Arbúcies, al costat de la riera d’Arbúcies.

Igual com en les darreres informacions, bona part del tram que us presentem entre La Batllòria i Gaserans ha estat senyalitzat molt recentment. Concretament, es tracta d’un tram de 12,5 quilòmetres, amb un desnivell màxim acumulat de pujada de 69 metres, el qual discorre pel riu Tordera en una part i per la riera d’Arbúcies per l’altre. Durant el tram, es poden visitar llocs interessants com la zona humida de les Llobateres, una antiga extracció d’àrids restaurada com a zona humida, o el Gorg d’en Perxistor on, segons diu la tradició, morí assassinat Ramon Berenguer II, Cap d’Estopes, a mans del seu germà Berenguer Ramon el Fratricida (actualment hi ha un monument commemoratiu).

Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb algunes fotografies del tram, esperant que sigui del vostre agrat i l’utilitzeu en breu!

 

 

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories