Tram Massanes – Fogars de la Selva

Continuem presentant-vos els nous trams recentment activats de la Tourdera, aquesta vegada entre l’església de Sant Cebrià de Fogars (a Fogars de la Selva) i el poble de Massanes. En aquest tram, aproximadament a la meitat, passareu molt a prop de la vila d’Hostalric, on podeu aprofitar per fer-hi una petita parada desviant-vos una mica del camí.

Ja teniu disponible la informació d’un nou tram de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, en aquest cas entre Fogar de la Selva i Massanes. Com sabeu, en les darreres setmanes s’ha finalitzat una important tasca de senyalització dels trams de ruta que encara mancaven i gradualment us anem penjant tota la informació a la web. El nou tram que us presentem té una dificultat baixa, amb una longitud d’aproximadament 7,5 quilòmetres, i us permetrà conèixer una part de l’itinerari principal de la Tourera, així com un dels itineraris d’enllaç cap a un municipi més apartat del riu. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb una fotografia del tram, en el qual hem realitzat algunes actuacions sobre el ferm, com la de la imatge que teniu a continuació, molt centrades a fer més segur l’itinerari als usuaris de la ruta!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories