Tram Riells i Viabrea – Breda

Descripció del tram

El tram Riells i Viabrea – Breda és un tram fàcil, de 3,8 quilòmetres, amb un desnivell de pujada de 83 metres, que fareu pràcticament tot per carril bici segregat del trànsit. A uns 800 metres de l’inici del tram, passareu pel nucli de Viabrea, on hi ha l’estació de tren. Si bé gran part del carril bici és asfaltat (entre Breda i Viabrea), entre Can Salvà i Viabrea és un carril segregat de sauló.

A l’inici del tram, a la plaça de la Vila de Riells i Viabrea, disposareu de diferents llocs d’aparcament i alguns serveis, com un bar, biblioteca, o Centre d’Assistència Primària. La ruta comença a Can Salvà (Ajuntament), on trobareu el plafó informatiu de la ruta i indicacions de seguiment (banderoles urbanes petites). Recordeu no desviar-vos del camí senyalitzat i respectar en tot moment la flora i la fauna de l’entorn.

Mes informació del tram…

El recorregut del tram de la Tourdera des de Riells i Viabrea (Can Salvà) fins a Breda és molt fàcil, de pràcticament 4 km de longitud, amb un desnivell acumulat de pujada de 83m. L’inici de la ruta és al plafó que trobareu a Can Salvà (Ajuntament de Riells i Viabrea), a la plaça de la Vila. Seguint les indicacions que trobareu en banderoles urbanes, us dirigireu cap al nucli de Viabrea per un carril de sauló segregat del trànsit paral·lel a la carretera GI-552.

Una vegada arribeu a Viabrea, podreu desviar-vos cap a l’estació de tren, o bé enfilar el camí cap a Breda pel carril bici que discorre en paral·lel novament a la carretera GI-552, novament segregat del trànsit, però aquesta vegada asfaltat. És important que en tot el recorregut no us desvieu de l’itinerari i feu cas de les recomanacions de respecte a la natura. Una vegada a Breda us dirigireu cap al monestir de Sant Salvador, que és on finalitza el tram i en tota la vila podreu trobar serveis de bar, restaurant, etc…

Detalls del tram

Bicicleta
Nivell
Fàcil
Distància
3,8 km
Desnivell +
83 m
Desnivell –
0 m
Senderisme
Nivell
Fàcil
Distància
3,8 km
Desnivell +
83 m
Desnivell –
0 m

Imatges