Visita de premsa per la Tourdera

Per tal de donar a conèixer la Tourdera, el passat dijous 17 de novembre va tenir lloc una visita amb diversos mitjans de comunicació amb l’objectiu de poder explicar a periodistes, en primera persona i sobre el terreny, la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Per fer-ho, es va escollir un petit tram de la ruta d’Arbúcies, amb el qual es va resseguir part de la riera d’Arbúcies per donar a conèixer la filosofia del projecte i tastar-lo.

El passat dijous 17 de novembre va tenir lloc a Arbúcies una visita de premsa per donar a conèixer el projecte. Com sabeu, el projecte Tourdera es va inaugurar oficialment en 11 municipis l’any 2018 i, un any més tard, el 2019, es va completar la fase constructiva del projecte amb la inauguració dels trams dels 7 municipis restants. Des d’aleshores, malgrat alguns entrebancs com el temporal Glòria, la ruta es troba plenament operativa i compta amb més de 200 quilòmetres d’itineraris senyalitzats.

A l’acte, que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Selva i de l’alcalde de l’ajuntament d’Arbúcies, hi varen assistir diversos mitjans de comunicació que es varen fer ressó de la visita i van poder informar sobre el projecte en primera persona i sobre el terreny. A continuació us fem un petit resum de les notícies recollides en posterioritat a l’acte:

Nació digital: “Del Montseny a la Mediterrània: 200 quilòmetres resseguint la Tordera i la riera d’Arbúcies”.

Gerió Digital: “Tourdera, una nova ruta per fer a peu o en bicicleta entre el Montseny i la costa”.

Girona Notícies: “Impulsen una ruta entre el Montseny i la mediterrània, la Tourdera”.

Canal Ajuntament: “La Tourdera: una ruta entre el Montseny i la mediterrània”.

La Selva Televisió: “La Tourdera, la ruta que neix per potenciar la economia i patrimoni”.

Radio Marina: “A la Ruta de la Tourdera hem volgut que s’hi barragés el patrimoni, la gastronomia, la història i la natura”.

Radio Marina: “18 municipis de tres comarques ja formen part de la Ruta de la Tourdera”.

Per més informació poden consultar aquí. Us deixem també amb algunes fotografies de l’acte.

Facebook
Twitter
Categories