Inauguració del nou Passeig Fluvial de Tordera

El passat dimarts 23 d’agost es va inaugurar la remodelació del passeig fluvial de Tordera, entre el parc de la Sardana i la carretera de Fogars. Tot aquest espai va resultar greument afectat pel temporal Glòria de l’any 2020, any en el qual es varen realitzar les obres de consolidació dels talusos, però va mancar finalitzar l’obra amb la remodelació de tot el passeig, per on passa la ruta de la Tordera.

Després de diversos mesos amb el pas tallat a les persones, ja és possible passar pel nou passeig fluvial de Tordera per on passa la ruta de la Tordera. Tal i com us varem informar el mes de juny, les obres de remodelació del passeig fluvial de Tordera s’han demorat molt en el temps com a conseqüència de l’elevat nombre de tràmits burocràtics i de la cerca de finançament per a realitzar-lo.

Font: Ajuntament de Tordera.

Aquesta mateixa setmana, coincidint amb la Festa Major de Tordera, s’ha inaugurat tot aquest tram de passeig fluvial, que ja és obert al públic i hi pot circular. Tanmateix, queden algunes tasques pendents, com la senyalització de les vies per a bicicletes i per als vianants, la instal·lació d’una nova guingueta i la retirada d’elements que acabarà de transformar i guanyar més espai obert.

Font: Ajuntament de Tordera.

Tot aquest tram de passeix fluvial ha estat tallat al pas durant mesos, pel que es va habilitar un petit desviament provisional d’aproximadament 400m, que separava la ruta momentàniament del riu, passant pel Parc de l’alcalde Sagrera. Així doncs, una nova afectació del Glòria que podem donar per tancada, que es suma a la que properament també es solucionarà entre Fogars de la Selva i Sant Feliu de Buixalleu, consistent en una passera sobre el riu Tordera.

Font: Ajuntament de Tordera.

Facebook
Twitter
Categories