Directori de serveis turístics a la web Tourdera

Aquest mes d’abril hem estrenat un nou apartat a la pàgina web Tourdera, que feia molt temps que estàvem esperant: el directori de serveis turístics. Després del cicle de trobades empresarials que varem realitzar durant el mes de març a Tordera, Hostalric i Santa Maria de Palautordera, hem començat a penjar la informació de les empreses, que faran que l’experiència dels usuaris amb la ruta sigui encara millor.

Existeixen dues maneres d’accedir a la informació sobre els serveis turístics de la Tourdera. En ambdós casos, sempre s’acaba a una fitxa amb informació de l’empresa que ofereix un servei d’interès per a l’usuari de la ruta. Aquests dos camins són:

  • Directori web: accessible des menú superior “Serveis turístics” de la pàgina.
  • Plànol de la ruta: activant l’apartat del mapa on diu afectacions, punts d’interès i “serveis”.

Si s’accedeix pel menú superior, cal clicar la pestanya Serveis turístics, la qual dirigeix a la pàgina del directori de serveis, i on l’usuari podrà escollir la categoria de servei que està buscant, que pot ser: Activitats, Agències de viatges, Allotjaments, Comerç local, Lloguers/trànfers, Restauració, Oficines de turisme, Equipaments culturals i Altres serveis. Així mateix, l’usuari pot filtrar per municipi i/o ordenar alfabèticament.

Si, en canvi, l’usuari està mirant el plànol interactiu de la web, com sabeu es poden activar les afectacions, els punts d’interès i ara també els serveis turístics. En aquest cas, l’usuari podrà mirar els punts on hi ha empreses i podrà activar-les totes o bé segons el tipus de negoci que estigui buscant: Activitats, Agències de viatges, Allotjaments, Comerç local, Lloguers/trànfers, Restauració, Oficines de turisme, Equipaments culturals i Altres serveis. A l’exemple, hem activat, només, els allotjaments. Per descomptat, els establiments aniran creixent a mesura que més empreses s’impliquin en el projecte.

Ja sigui per una via o per l’altre, una vegada l’usuari trobi aquell negoci que li interessa, tindrà accés a la fitxa de l’establiment amb les dades de contacte, pàgina web i una petita descripció dels serveis que ofereix. Us deixem un exemple a continuació d’una fitxa d’empresa:

Durant els propers mesos el directori s’anirà engreixant i, si ets empresari i estàs interessat en que el teu negoci es visibilitzi a la pàgina web Tourdera, et pots posar en contacte amb nosaltres i només ens hauràs d’enviar un formulari que et farem arribar, juntament una fotografia de l’establiment.

Esperem que el directori de serveis sigui molt útil pels usuaris de la ruta i moltes gràcies a totes les empreses que han estat les pioneres en aquest nou repte del projecte.

Facebook
Twitter
Categories