Inauguració de la nova passera sobre la Tordera a Santa Maria de Palautordera

El passat dissabte dia 11 de juny, a les 12h del migdia, va tenir lloc la inauguració de l’esperada passera sobre el riu Tordera al barri de la Serra de Santa Maria de Palautordera. Aquesta passera va desaparèixer durant les greus riuades del temporal Glòria que, va afectar molt greument tota la conca de la Tordera.

Tal i com us varem informar fa uns dies en una anterior notícia, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera fa unes setmanes va finalitzar les obres de reconstrucció de la passera del barri de la Serra, la qual permet el pas per sobre del riu Tordera en els trams entre Santa Maria i Vallgorguina o Sant Celoni. Amb el restabliment del pas pel lloc habitual, ja es va desfer també el marcatge de l’itinerari alternatiu que s’havia habilitat per mantenir actiu el tram.

La inauguració oficial va tenir lloc en una jornada festiva acompanyada de la colla dels Gegants i Grallers de Palautordera, la colla de Gitanes de Palautordera, l’Escola Municipal de Música de Palautordera i l’Associació Veïnal del barri de la Serra. Us deixem aquí un vídeo de l’activitat, així com algunes fotografies, facilitades pel propi ajuntament.

Facebook
Twitter
Categories