Millores i novetats a la pàgina web Tourdera

Com haureu observat, la pàgina web de la ruta de la Tordera ha patit algunes millores, que van des de canvis en la imatge, fent una transició cap a un projecte més consolidat, així com millores en quant a la usabilitat per part de l’usuari, com fitxes de tram molt més explicatives, tracks per fer la ruta sencera, etc.

Des del mes d’abril, la pàgina web de la Tourdera ha patit diversos canvis per fer que la informació de la ruta sigui més fàcil i més accessible per als usuaris. A continuació us mostrem un resum dels principals canvis aplicats:

 1. Millor visibilització de les afectacions de la ruta: tant al plànol general de l’itinerari com amb l’accés a la informació de cada afectació, ja des de la pàgina d’inici de la ruta.
 2. Predicció i avisos meteorològics: a la pàgina d’inici es dóna accés a visualitzar quina és la previsió meteorològica, així com si hi ha avisos d’interès per a qui estigui interessat en fer la ruta.
 3. Activitats: s’ha activat un nou apartat web en el que es publiciten activitats dels municipis per on passa la ruta, que puguin ser interessants per als usuaris i que, aprofitant que fan un tram de la ruta, en puguin gaudir.
 4. Fitxes de trams: s’ha millorat substancialment la fitxa dels trams de la ruta, que incorporen mapes interactius del tram, amb perfil altitudinal, resum de dades tècniques, etc., essent molt més fàcilment consultable.
 5. Selecció de trams: per tal de millorar la facilitat per cercar trams per fer la ruta, s’ha afegit, a banda de tenir el mapa interactiu on es pot accedir a la fitxa del tram escollit sobre el mapa, un selector en funció del municipi de sortida o bé de la dificultat es vulgui.
 6. Nova modalitat de ruta sencera: atenent a les peticions de molts usuaris interessats en conèixer la ruta sencera, s’ha afegit aquesta nova modalitat, amb la mateixa informació que la fitxa per trams i els seus tracks. Aquesta nova modalitat s’ofereix en 4 versions:
  1. Del naixement a la desembocadura (Blanes), seguint el riu Tordera
  2. Del naixement a la desembocadura (Blanes), per la riera d’Arbúcies

  3. Del naixement a la desembocadura (Malgrat de Mar), seguint el riu Tordera

  4. Del naixement a la desembocadura (Malgrat de Mar), per la riera d’Arbúcies

 7. Bloc: l’antiga pàgina d’actualitat es converteix en bloc, on a més de publicar l’actualitat de la ruta (novetats, millores, etc.), es publicaran també articles relacionats amb senderisme i cicloturisme.

Esperem que totes aquestes millores siguin del vostre agrat i si teniu alguna recomanació, no dubteu en contactar-nos!

Facebook
Twitter
Categories