Tram Hostalric – Massanes

Ja tenim disponible la informació del nou tram de la Tourdera entre el poble de Massanes i la vila medieval d’Hostalric. Concretament, es tracta d’un dels itineraris d’enllaç des de poblacions que es troben fora de l’àmbit de la llera del riu Tordera cap a l’itinerari principal de la ruta. Aquest mateix cas de Massanes els trobem també a Gualba, Vallgorguina, Breda o Riells i Viabrea, tots ells amb petits itineraris que condueixen des del centre del poble cap a la ruta.

Ja teniu disponible la informació d’un nou tram de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, en aquest cas entre Hostalric i Massanes. Com sabeu, en les darreres setmanes s’ha finalitzat una important tasca de senyalització dels trams de ruta que encara mancaven i gradualment us anem penjant tota la informació a la web.

Aquest nou tram forma part d’un dels itineraris d’enllaç entre l’itinerari principal de la ruta i els nuclis de municipis que es troben allunyats del propi riu Tordera i de la ruta. El tram que us presentem aquí té una dificultat molt baixa, amb una longitud d’aproximadament 4 quilòmetres. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb una fotografia del tram, en el qual hem realitzat algunes actuacions sobre el ferm, com la de la imatge que teniu a continuació, molt centrades a fer compatible i més segur l’ús del ferm en via compartida pels usuaris de la ruta!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories