Finalització de les tasques de pintura del nou passeig fluvial de Tordera

Com ja us vàrem comentar fa unes setmanes, a finals d’agost es va inaugurar la remodelació del passeig fluvial de Tordera, entre el parc de la Sardana i la carretera de Fogars, però mancaven alguns petits detalls, com era  la senyalització de les vies per a bicicletes i per als vianants, entre d’altres.

Després de molts mesos, i d’un llarg període de tràmits burocràtics, aquest any s’han finalitzat les obres del passeig fluvial de la Tordera, per on passa la ruta de la Tourdera a l’alçada del nucli de Tordera. Aquesta gran obra, ocasionada pels greus desperfectes derivats pel temporal Glòria (consolidació de talusos i reurbanització del passeig), ha permès realitzar una reordenació urbanística d’aquest punt del poble, per on passa la ruta, just al costat del riu Tordera.

Des de finals d’agost que el gruix més important de l’obra ja estava realitzada, però mancaven alguns petits detalls per acabar-lo definitivament, com les tasques de pintura per indicar clarament els espais reservats per bicicletes i per a la gent que va a peu. En els darrers dies s’ha finalitzat aquesta tasca, de manera que quan feu la ruta pel municipi de Tordera us trobareu amb un passeig acabat d’estrenar i molt ben ordenat si hi passeu tant a peu com en bicicleta.

Us deixem amb algunes fotografies facilitades per l’Ajuntament de Tordera i esperem que ben aviat us hi pugueu acostar per gaudir de tot aquest tram de ruta!

Imatge de la pintura del carril per bicicletes al passeig fluvial de Tordera
Imatge de la pintura dels carrils per bicicletes i per senderistes, al passeig fluvial de Tordera

 

Facebook
Twitter
Categories