Reunió de seguiment del projecte

Aquest divendres 14 d’octubre ha tingut lloc, a l’ajuntament d’Hostalric, la reunió de seguiment del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”. Aquestes reunions tenen lloc, almenys, un parell de vegades a l’any i serveixen tant per posar al dia i informar de les tasques efectuades als diferents ajuntaments participants, així com per definir les actuacions futures.

Durant la reunió, a la que han assistit la pràctica totalitat dels municipis participants, s’ha informat del tram de ruta ja actiu al municipi de Montseny, del treball realitzat als ajuntaments en la definició dels traçats, de les subvencions per a executar trams, etc., així com s’ha dedicat el darrer tram de la trobada per definir les tasques i el cost dels convenis de col·laboració signats amb els diferents ajuntaments per al 2017.

Actualment el projecte es troba en una fase de maduració molt important en la que es preveu que els diferents municipis iniciïn en breu la senyalització i la realització d’actuacions d’adequació dels seus trams, tal i com va fer Montseny durant el mes de juny amb l’activació del primer tram de la ruta. Si bé els traçats encara s’estan acabant de definir, podeu consultar l’itinerari projectat per a la resta de municipis a la mateixa pàgina web, malgrat encara hi poden haver petites modificacions.

Facebook
Twitter
Categories