Trobada d'empresaris a Sant Esteve de Palautordera

Jornada per empresaris a Sant Esteve de Palautordera

El passat dijous 21 de març va tenir lloc, a Sant Esteve de Palautordera, una trobada per a empresaris del municipi per presentar la possibilitat que tenen els negocis en participar al Directori de Serveis de la web de la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies (Tourdera)” i donar a conèixer als usuaris de la ruta els seus productes i serveis. La sessió va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Com ja sabeu, el projecte Tourdera és una iniciativa liderada per 18 ajuntaments que, oferint una ruta de senderisme i cicloturisme, volen incentivar les seves economies locals mitjançant l’arribada de visitats als seus municipis. Tal i com us vàrem presentar recentment en un anterior article, el projecte Tourdera disposa d’un directori d’empreses a la pàgina web per tal que els usuaris que vulguin preparar-se la ruta, puguin preveure els llocs on pernoctaran, dinaran, llogaran les bicicletes, compraran productes locals, etc. Qualsevol empresa dels municipis participants en aquest projecte hi pot participar de forma gratuïta, facilitant-nos les dades necessàries i el consentiment per publicar-les. D’aquesta manera, es posa a disposició de les empreses d’aquests municipis un directori per tal de donar visibilitat a aquests negocis de cares als visitants.

Esposició itinerant del projecte Tourdera a la sessió per empresaris de Sant Esteve de Palautordera
Esposició itinerant del projecte Tourdera a la sessió per empresaris de Sant Esteve de Palautordera

Per tal de dotar de més empreses el directori, el passat dijous 21 de març es va realitzar una trobada a l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera per tal d’informar i donar a conèixer, tant la ruta com el directori, als empresaris del municipi de Sant Esteve que hi poguessin estar interessats. Aquest directori va néixer durant l’any 2023, en el que es va realitzar un cicle de tres trobades a Tordera, Hostalric i Santa Maria de Palautordera.

Presentació a Sant Esteve de Palautordera
Presentació a Sant Esteve de Palautordera

Les empreses que finalment participin al directori, disposen d’una fitxa amb informació de la seva empresa, a la qual es pot accedir a partir del directori (accessible des menú superior “Serveis turístics”) o bé a partir del plànol de la ruta (activant l’apartat del mapa on diu afectacions, punts d’interès i “serveis”). Podeu trobar més informació sobre el directori aquí. Ja sigui per una via o per l’altre, una vegada l’usuari trobi aquell negoci que li interessa, tindrà accés a la fitxa de l’establiment amb les dades de contacte, pàgina web i una petita descripció dels serveis que ofereix.

Si ets una empresa i t’interessa participar en el directori, et pots posar en contacte amb nosaltres (mcorominas@selva.cat) i només ens hauràs d’enviar un formulari que et farem arribar per correu electrònic, juntament una fotografia de l’establiment. Es servei és gratuït per a totes les empreses dels municipis participants al projecte. Us hi animeu a participar?

Facebook
Twitter
Categories